Underkategorier

 

Shopping i Strømstad

Strømstad er en veldig populær shopping destinasjon for nordmenn med Nordby Shopping Center som det store trekkplasteret for shoppingglade nordmenn. Lave svenske priser og en sterk norsk krone i forhold til den svenske kronen gjør at man kan handle mat, tobakk, alkohol og mye annet vesentlig billigere i Sverige.

Den sjarmerende byen er utstyrt med koselige handlegater med små og store butikker, og har et mye større tilbud enn hva innbyggertallet skulle tilsi. Strømstad er faktisk regnet som "Norges" tredje største handleby.

Shopping i Strømstad

Strømstad har også to systembolag fordelt på sine drøye 5000 innbyggere.

Det er ikke bare mat som er billigere i Strømstad. Tusenvis av nordmenn velger å ta service og reparasjon på biler gjennom bilverksted i Strømstad for å spare mange tusen kroner.

Åpningstider Nordby

Matbutikkene som Nordby Supermarket har åpent fra 9.00-21.00 alle dager.

Nordby Shoppingcenter har pr. 2015 ellers åpent 10-20 mandag til fredag og 10-19 lørdag og søndag.

I forbindelse med jul og nyttår er det noen avvik i åpningstidene, og de fleste holder stengt julaften, 1. juledag og 1. nyttårsdag. Øvrige helligdager og høytidsdager i året er det normale åpningstider.

Pr. 2015 har Nordby kveldsåpent i juli med stengetid en time senere enn vanlig, det vil si at vanlige butikker stenger 21.00 mandag til fredag, 20.00 i helgene, mens matbutikkene har åpent til 22.00 i hele juli.

Åpningstimer Systembolaget i Strømstad

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: